Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii contabilitate completa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acordati-mi permisiunea de a va rapi citeva momente pentru a parcurge prezentarea firmei de contabilitate KONTEL MANAGEMENT SERVICES SRL. Veti gasi in prezentare o doza apreciabila de seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Nu veti mai avea, incepind cu data semnarii contractului de prestari servicii cu firma noastra nici, un fel de probleme legate de declaratii depuse cu intirziere, confuzii legate de plati si datorii catre bugetul de stat si nici nu veti gasi niciodata telefonul profesionistilor nostri inchis.

In cazul fericit in care veti hotari sa ma contactati, va rog reveniti cu date informative minime despre firma dumneavoastra (platitoare de TVA? platitoare de impozit pe profit sau pe venit? are compania dumneavoastra salariati si citi? in ce sector sunteti? care este domeniul de activitate? care este volumul mediu al documentelor lunar? si va voi raspunde prompt cu o oferta de pret. Nu practicam acelasi mod de facturare ca marea majoritate a firmelor de contabilitate. De ce sa achitati acelasi pret lunar daca exista operatiuni (cum ar fi decontul de TVA si declaratia de impozit pe venit/profit) care nu se efectueaza decit la trimestru?

Contactati-ma si va veti convinge ca exista si un mod usor de a va intelege cu expertul dumneavoastra contabil.

Multumesc.

Elia Ghinescu,
Administrator Kontel Management Services

0724612074
Din Gura in Gura